Árnyékolástechnika

A redőny a nyílászárók legáltalánosabban használt árnyékolója. Alumínium redőny és műanyag redőny kínálatunkban megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket.

Külső tokos műanyag redőny 

Redőny típusok közül szinte a legkeresettebb. A tok lindab lemezes és alumínium tokvéges, tengely csapágyon gördül a kefés lefutó sín lehet műanyag és alumínium. A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával. A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

 

 

 

 

 

Vakolható tokos redőny

Vakolható redőny rendszerek, melyek rejtve maradnak az épület homlokzatán. A falazattal együtt szigetelhetők és vakolhatók, színezhetők. 2 fajta kivitelben lindab ill, alu tokos kivitelben készül.
Alu pofával csapágyazott tengellyel, tetszés szerint választható kivitelben az előzőekben felsoroltak alapján gurtnis, vagy motoros esetleg kurblis változatban is.
Beépített rolós szúnyogháló szintén rendelhető. Ablakcserék során ill. új ingatlan építésénél lépcsős áthidalók beépítésével vagy ablaktoldók alkalmazásával célszerű a tervezés időszakában méretezésüket egyeztetni. Beépítése a nyílászáró beépítése után, a vakolás előtt.

 

 

 

 

Hőszigetelt alumínium redőny

A redőny rejtett ütközővel ellátott.  Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja. A redőnytok választható vakolható változatban is.
A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

 

 

 

 

 

Ráépíthető tokos redőnyök

Előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, a nyílászárókkal együtt építjük be. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

 

 

 

 

Szúnyoghálók

A Fix szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen. Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A Mobil szúnyogháló rendszer, az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Rolós kivitelben ablakra függőleges mozgatás, ajtóra vízszintes mozgatás ajánlott. A szerkezet és a háló időjárás álló, ezért rendkívül hosszú élettartamot biztosít a felhasználó részére a mobil szúnyoghálók praktikusak, mert ha nincs rá szükségünk, egyszerűen visszaengedjük a saját tokjába.

Termék

Bruttó ár / m2

Külsőtokos műanyag redőny

(rozsdamentes Lindab tok, csapágyas tengely, műanyag léc, alumínium záróléc, alumínium tokvég, kefés 53x22-es műanyag lefutó)
 

7.900 Ft

Külsőtokos kombinált (szúnyoghálós) műanyag redőny
(rozsdamentes Lindab tok, csapágyas tengely, műanyag léc, aluminíum záróléc, alumínium tokvég, kefés 53x40-es műanyag lefutó, integrált rovarhálóval)
 

11.500 Ft

Külsőtokos alumínium redőny
(gyárilag festett alumínium tok, csapágyas fém tengely, alumínium léc, alumínium záróléc, alumínium tokvég, kefés 53x22-es alumínium lefutó, feltolás gátló)
 

16.500 Ft

Külsőtokos kombinált (szúnyoghálós) alumínium redőny
(gyárilag festett alumínium tok, csapágyas fém tengely, alumínium léc, alumínium záróléc, alumínium tokvég, kefés, dupla  alumínium lefutó, feltolás gátló, integrált rovarháló)

19.500 Ft

Az árak a szerelés költségét is tartalmazzák!!